Duurzaam bedrijfsuitje (MVO)

Het doel van dit duurzaam bedrijfsuitje is om niet alleen een leuke tijd te hebben met je team, maar ook om op een verantwoorde manier bij te dragen aan een betere wereld.

Een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje waarbij rekening wordt gehouden met de impact op mens, milieu en maatschappij. Een goed bereikbare locatie met het openbaar vervoer of samenwerking met lokale ondernemers. Duurzame vervoersmiddelen of activiteiten die worden georganiseerd passend binnen een circulaire economie.

Duurzaam bedrijfsuitje

Een duurzaam bedrijfsuitje kan ook betrekking hebben op de activiteiten die worden gedaan. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor teambuilding activiteiten die gericht zijn op duurzaamheid of voor activiteiten die bijdragen aan een betere relatie met de lokale gemeenschap. Het doel van een duurzaam bedrijfsuitje is om niet alleen een leuke tijd te hebben, maar ook om op een verantwoorde manier bij te dragen aan een betere wereld.

Top-uitje en Tools to Work

Vanuit een goede vriendschap tussen Top-Uitje en de stichting Tools to Work is het MVO uitje Bouw een fiets voor Afrika ontstaan. In de werkplaats van Tools To Work in Teteringen (Breda) worden gereedschappen, machines en fietsen opgeknapt en gereviseerd. Dit wordt gedaan door deskundige vrijwilligers en met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze kwaliteitsgereedschappen worden vervolgens, op aanvraag, geleverd aan projectorganisaties in Afrika. Met Bouw een fiets voor Afrika steunen we deze stichting door middel van donaties. Wij zijn trots dat we met dit circulaire uitje een bijdrage kunnen leveren aan de stichting! Voortdurend zijn wij op zoek naar mogelijkheden om ons MVO aanbod te vergroten.

Kijk ook eens op de website van:

Bouw een Fiets voor Afrika