Over ons

Top-uitje team

Onze passie volgen

Een timelapse van de afgelopen jaren had hier mooi gestaan. Van tussen de verhuisdozen op zolder naar een volledig uitgerust kantoor dat uit zijn jasje aan het groeien is. Dat allemaal dankzij onze groepen die waarderen wat wij doen: onze passie volgen! Humor, vriendelijkheid, creativiteit en enthousiasme. Dat kenmerkt ons en dat vindt u ook terug in al onze uitjes en teambuilding activiteiten.

TOP-uitje: Teambuilding, Ontspanning en Prestatie.

Ontmoet ons team

Inge Maas

Office manager

Inge loopt al het langste mee en weet werkelijk alles. Begonnen als manusje van alles, maar inmiddels richt zij zich vooral op marketing en communicatie. Inge is enorm creatief in vormgeving en onmisbaar voor ons team. Zitten we tot over de oren in het werk? Inge is de laatste die het kantoorpand verlaat.

Kira Philipp

Office medewerker

Een office medewerker zoals je dat zou wensen. Nieuwsgierig, kritisch en gestructureerd. Kira zorgt dat alles tot in de puntjes is voorbereid, zodat de spelleiders onbezorgd op pad kunnen. We kunnen niet zonder haar: ze vormt de basis voor onze TOP evenementen.

Erica Paes

Event coördinator

Erica wordt ook wel de lijsttrekker genoemd. Niet zozeer omdat ze haantje de voorste is, maar omdat ze zorgt voor structuur. Wat er ook ingepakt of gedaan moet worden, Erica heeft er een lijstje van gemaakt! Dit zorgt samen met haar enthousiasme voor perfecte evenementen!

Edwin v/d Kieboom

Event coördinator

Ook Edwin loopt al jaren mee. Met zijn charmes en vriendelijkheid weet hij van elk uitje een succes te maken. Edwin is betrouwbaar en pakt alles aan. Een Topper om in ons team te hebben!

Gert-jan v/d Heijden

Technisch medewerker

Op Gert-Jan kunnen we altijd bouwen. Voorheen werkzaam bij Tools to Work, maar inmiddels mogen wij fulltime gebruik maken van zijn kennis. Gerrit is een echte aanpakker en draait er zijn hand niet voor om om vele teams tegelijk bij te staan met zijn technische kennis.

Floris Adam

Eigenaar

Het creatief brein achter al onze Top-Uitjes. Zijn ideeën kunnen niet gek genoeg zijn. Aan het team de taak om het om te zetten in haalbare plannen. Na al die jaren nog steeds enthousiast om een uitje te verzorgen waar hij er met zijn enthousiasme en perfectionisme altijd weer een groot succes van maakt!

Mika van den Berg

Event medewerker

Mika weet als jonge ondernemer precies wat hij wil. Op drukke dagen staat hij graag voor ons klaar om als hoofdspelleider op pad te gaan. Het maakt niet uit voor welk uitje we hem inzetten, hij maakt er met zijn entertainment ervaring altijd een feest van!

Tycho v/d Veeke

Event medewerker

Misschien wel de eerste stagiair die werkelijk nooit wat is vergeten mee te nemen! De stage is al lang afgerond, maar gelukkig kunnen we nog steeds gebruikmaken van zijn perfectionisme en andere kwaliteiten. Een Topper om mee op pad te hebben!

Lindsay Bastiaansen

Event medewerker

Met Lindsay op pad is altijd een feest! We zouden bijna vergeten dat het haar werk is. Als Lindsay mee gaat, komt ze binnen met een stralende lach die ze de hele dag aanhoudt. Onvermijdelijk lacht het hele team met haar mee!

Bo Weemaes

Event medewerker

Twee keer knipperen met je ogen en de bus is al geladen. Bo weet van aanpakken! Met haar stralende lach maakt ze van elk uitje een feestje.

Victor Boden

Event medewerker

Onze stille krachtpatser... Sportief en voor alles in. Met zijn hoge noten en stoere dancemoves weet hij keer op keer de show te stelen. Victor is letterlijk voor alles inzetbaar!

Shari Becker

Event medewerker

Op Shari kunnen we al rekenen vanaf de eerste dag. Naast haar drukke baan is ze altijd bereid om ons bij te staan in de weekenden en op drukke dagen. Een Topper waar we niet omheen kunnen.

Gwen

Event medewerker

Gwen is een echte aanpakker. Ze weet altijd precies wat er moet gebeuren en gaat gestructureerd aan de slag. Moet er flink gesjouwd worden? Gwen staat vooraan om een handje te helpen. Ze gaat vooral mee met grote groepen en is dan eigenlijk onmisbaar!

Anne Deschepper

Event medewerker

Als stagiaire bij ons begonnen, maar binnen een maand hadden we dat al niet meer in de gaten. Anne weet van aanpakken en is super nauwkeurig. Naast haar perfectionisme heeft ze ook haar stralende lach altijd bij zich. Wat jammer dat we Anne niet meer dagelijks zien, maar gelukkig kunnen we nog altijd op haar rekenen!

Romy Vriens

Event medewerker

Romy is zo dol op avontuur dat we het even zonder haar moeten doen. We hopen dat ze na haar reis weer staat te springen om met ons mee op pad te gaan!

Yara Kalthof

Event medewerker

Yara is en blijft ons cadeautje. Op de valreep kwam ze ons team midden in het hoogseizoen versterken. Als stagiaire was ze gelijk al heel verantwoordelijk en zelfstandig. Het maakt niet uit waar ze voor ingezet wordt, Yara vindt alles leuk. We zijn blij dat ze bij ons team is gebleven!

Richard de Jeu

Technisch medewerker

Samenwerking ontstaan vanuit een goede vriendschap. Richard staat ons bij op drukke dagen en is onze redder in nood bij computer problemen. Op Richard kunnen we altijd rekenen!

Isis Welten

Stagiaire

Isis is een echte doener. Graag op pad om zoveel mogelijk avonturen te beleven. Zo zien wij ons werk ook… elke dag een nieuw avontuur! Pech voor haar dat haar stage in het laagseizoen is gestart, maar geen zorgen Isis, het is de stilte voor de storm!

Eef Reuvers

Stagiaire

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures