Over ons

Onze passie volgen

Een timelapse van de afgelopen jaren had hier mooi gestaan. Van tussen de verhuisdozen op zolder naar een volledig uitgerust kantoor dat uit zijn jasje aan het groeien is. Dat allemaal dankzij onze groepen die waarderen wat wij doen: onze passie volgen! Humor, vriendelijkheid, creativiteit en enthousiasme. Dat kenmerkt ons en dat vindt u ook terug in al onze uitjes en teambuilding activiteiten.

TOP-uitje: Teambuilding, Ontspanning en Prestatie.

Ontmoet ons team

Inge Maas

Office manager

Inge is ons manusje van alles. Loopt al het langste mee en weet werkelijk alles. Creatief in vormgeving en enthousiast om alles tot in de puntjes te organiseren. Zitten we tot over de oren in het werk? Inge is de laatste die het kantoorpand verlaat. Onmisbaar voor ons team!

Amber Bom

Office manager

Amber is ons visitekaartje. Achter de schermen regelt ze alles van A tot Z. Van het eerste contact tot een dagplanning die geheel aan uw wensen voldoet. Daarnaast onderhoudt ze met haar jonge, frisse blik onze socials en is ze ook altijd bereid om bij te springen bij uitjes. Amber is overal voor in!

Erica Paes

Event coördinator

Erica wordt ook wel de lijsttrekker genoemd. Niet zozeer omdat ze haantje de voorste is, maar omdat ze zorgt voor structuur. Wat er ook ingepakt of gedaan moet worden, Erica heeft er een lijstje van gemaakt! Dit zorgt samen met haar enthousiasme voor perfecte evenementen!

Edwin v/d Kieboom

Event coördinator

Ook Edwin loopt al jaren mee. Met zijn charmes en vriendelijkheid weet hij van elk uitje een succes te maken. Edwin is betrouwbaar en pakt alles aan. Een Topper om in ons team te hebben!

Floris Adam

Eigenaar

Het creatief brein achter al onze Top-Uitjes. Zijn ideeën kunnen niet gek genoeg zijn. Aan het team de taak om het om te zetten in haalbare plannen. Na al die jaren nog steeds enthousiast om een uitje te verzorgen waar hij er met zijn enthousiasme en perfectionisme altijd weer een groot succes van maakt!

Mika van den Berg

Event medewerker

Mika weet als jonge ondernemer precies wat hij wil. Op drukke dagen staat hij graag voor ons klaar om als hoofdspelleider op pad te gaan. Het maakt niet uit voor welk uitje we hem inzetten, hij maakt er met zijn entertainment ervaring altijd een feest van!

Gert-jan v/d Heijden

Technisch medewerker

Op Gert-Jan kunnen we altijd bouwen. Voorheen werkzaam bij Tools to Work, maar inmiddels mogen wij fulltime gebruik maken van zijn kennis. Gerrit is een echte aanpakker en draait er zijn hand niet voor om om vele teams tegelijk bij te staan met zijn technische kennis.

Tycho v/d Veeke

Event medewerker

Misschien wel de eerste stagiair die werkelijk nooit wat is vergeten mee te nemen! De stage is al lang afgerond, maar gelukkig kunnen we nog steeds gebruikmaken van zijn perfectionisme en andere kwaliteiten. Een Topper om mee op pad te hebben!

Lindsay Bastiaansen

Event medewerker

Met Lindsay op pad is altijd een feest! We zouden bijna vergeten dat het haar werk is. Als Lindsay mee gaat, komt ze binnen met een stralende lach die ze de hele dag aanhoudt. Onvermijdelijk lacht het hele team met haar mee!

Bo Weemaes

Event medewerker

Twee keer knipperen met je ogen en de bus is al geladen. Bo weet van aanpakken! Met haar stralende lach maakt ze van elk uitje een feestje.

Shari Becker

Event medewerker

Op Shari kunnen we al rekenen vanaf de eerste dag. Naast haar drukke baan is ze altijd bereid om ons bij te staan in de weekenden en op drukke dagen. Een Topper waar we niet omheen kunnen.

Gwen

Event medewerker

Gwen is een echte aanpakker. Ze weet altijd precies wat er moet gebeuren en gaat gestructureerd aan de slag. Moet er flink gesjouwd worden? Gwen staat vooraan om een handje te helpen. Ze gaat vooral mee met grote groepen en is dan eigenlijk onmisbaar!

Richard de Jeu

Technisch medewerker

Samenwerking ontstaan vanuit een goede vriendschap. Richard staat ons bij op drukke dagen en is onze redder in nood bij computer problemen. Op Richard kunnen we altijd rekenen!

Michiel

Event medewerker

Michiel is de rust zelve. Krijgt het hele team stress? Michiel zet ons weer met beide voeten op de grond. Hij gaat vooral mee bij grote groepen en is met zijn rust en vriendelijkheid een fantastische toevoeging aan ons team.

Jip van Loon

Stagiair

Jip neemt actief actie op de punten waarvan hij denkt dat het mogelijk is om een plan op te zetten.

Sander van Dijk

Stagiair

Doordat Sander zijn stage in de winter valt, worden de meeste uren op kantoor gevuld. Sander is ontzettend vriendelijk, pikt alles snel op en gaat secuur te werk. Precies kwaliteiten die bij onze uitjes belangrijk zijn. We hopen dan ook dat we ook na zijn stageperiode nog op hem kunnen rekenen.

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures