Citygames

Verken jullie favoriete stad op originele wijze. Of laat u verrassen door de schoonheid van een voor jullie nog onbekende stad. Uitdagende opdrachten en prachtige locaties zorgen ongetwijfeld voor een onvergetelijke dag!

Citygames

Een citygame biedt jullie de perfecte manier om op een leuke en avontuurlijke manier een stad te ontdekken en je tegelijkertijd te vermaken met je vrienden, familie of collega’s! Onze citygames leiden je langs de mooiste plekken van de stad. Uiteraard is elk spel te combineren met een lunch, borrel of diner in een restaurant of café naar keuze zodat jullie kunnen genieten van een compleet dagje uit. Laat je verrassen door alle prachtige locaties in jouw favoriete stad! 

Bedrijfsuitje in de stad

Verken op originele en actieve manier de mooiste steden van het land! Onze citygames worden op maat gemaakt voor elke stad in Nederland en België. Kiezen jullie voor breinbrekers en achtervolgingen bij ‘X-treme City Tikkertje’ of gaan jullie door middel van uitdagende opdrachten op zoek naar de Mol in jullie team? 

Stadsspel als bedrijfsuitje

Tijdens deze interactieve en uitdagende citygames zullen jij en je collega’s worden uitgedaagd om de stad te verkennen en verschillende puzzels, raadsels en uitdagingen op te lossen, terwijl jullie door de stad navigeren. Jullie zullen worden verdeeld in teams zodat iedereen betrokken is en kan strijden om de winst.

Onze citygames zijn in iedere gewenste stad in Nederland en België te organiseren.

Toch liever een binnen activiteit? Bekijk ook onze

Spelshows