Citygames

Verken jullie favoriete stad op originele wijze. Of laat u verrassen door de schoonheid van een voor jullie nog onbekende stad. Uitdagende opdrachten en prachtige locaties zorgen ongetwijfeld voor een onvergetelijke dag!

Citygames

Dé perfecte manier om op een leuke en avontuurlijke manier een stad te ontdekken en je tegelijkertijd te vermaken met je vrienden, familie of collega’s! Het is een interactief spel waarbij je verschillende uitdagingen en raadsels moet oplossen terwijl je door de stad navigeert.

Tijdens deze interactieve en uitdagende activiteit zullen jij en je collega’s worden uitgedaagd om de stad te verkennen en verschillende puzzels, raadsels en uitdagingen op te lossen. Jullie zullen worden verdeeld in teams zodat iedereen betrokken is en kan strijden om de winst.

 

Bedrijfsuitje in de stad

Verken op originele en actieve manier de mooiste steden van het land! Onze citygames worden op maat gemaakt voor elke stad in Nederland en België. Kiezen jullie voor breinbrekers en achtervolgingen bij ‘X-treme City Tikkertje’ of gaan jullie door middel van uitdagende opdrachten op zoek naar de Mol in jullie team? Onze citygames leiden je langs de mooiste plekken van de stad. Uiteraard is elk spel te combineren met een lunch, borrel of diner in een restaurant of café naar keuze zodat jullie kunnen genieten van een compleet dagje uit. Laat je verrassen door alle prachtige locaties in jouw favoriete stad! 

Onze citygames zijn in iedere gewenste stad te organiseren.

Toch liever een binnen activiteit? Bekijk ook onze

Spelshows