Een uitje op wielen

Gaan jullie zelfstandig op pad met één van onze expedities of laten jullie je uitdagen tot het bouwen van een fiets of een auto van karton?

Big wheels keep on turning!

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om uitjes op wielen. Een geweldige manier om dit te ervaren is door deel te nemen aan één van onze expedities. Bekijk onze routes en laat je verrassen door alle prachtige locaties die het Brabantse land te bieden heeft.

Bouwen met je team

Als je op zoek bent naar iets unieks, probeer dan eens het bouwen van een fiets, of een auto van karton! Dit zijn fantastische activiteiten voor groepen die op zoek zijn naar een creatieve uitdaging en plezier willen hebben met elkaar. Het bouwen van een voertuig van karton vereist teamwork, creativiteit en doorzettingsvermogen. En het beste van alles is dat je na het bouwen van je voertuig er zelf op kunt rijden!

Natuurlijk worden deze activiteiten begeleid door onze enthousiaste spelleiders welke zorgen voor de nodige opdrachten en breinbrekers om het hele team scherp te houden. Ons team zorgt er voor dat alles op rolletjes loopt!

Unieke teambuilding opdrachten

Onze expedities en teambuilding activiteiten bieden een geweldige manier om te genieten van de buitenlucht in samenwerking met anderen. Het zijn uitjes die op rolletjes lopen en die je nog lang zult herinneren. Of je nu kiest voor een ontspannen autoroute of een spannende uitdaging, wij bieden de perfecte opties voor een uitje op wielen.

Kijk ook eens op de website van:

Expeditie Brabant