Bedrijfsuitje op het water

Een bedrijfsuitje op het water in de boot is de perfecte manier om uw team te versterken en samenwerking te bevorderen.

Teamuitje op het water

Een bedrijfsuitje op het water is de perfecte manier om uw team te versterken en samenwerking te bevorderen. De teams varen in kajuitboten en worden uitgedaagd met verschillende opdrachten en activiteiten. Deze uitjes bieden voor ieder wat wils: een prachtige locatie met een spannende en gezellige groepservaring op een boot!

Varen met collega’s

Ontsnap aan de dagelijkse werkzaamheden en omarm de verfrissende bries van teambuilding op het water! Bij Top-uitje bieden wij een uitgelezen kans om de banden met uw collega’s te versterken terwijl u geniet van een onvergetelijk avontuur.

Bedrijfsuitje in de Biesbosch

Het Nationaal Park De Biesbosch dient als zeer fraai decor voor enkele van onze unieke bedrijfsuitjes op het water! Het avontuur begint al wanneer jullie in de kajuitboot de Amer oversteken op weg naar dit beschermde natuurgebied. Terwijl jullie onderweg van de prachtige natuur genieten, strijden de teams tegen elkaar met diverse opdrachten. Vergeet echter niet rond te kijken, want onderweg heeft u grote kans om diverse vogels te spotten, Konikpaarden te zien grazen of historische plekken zoals het bruggetje van Sint Jan te bezoeken.

Stap aan boord en laat ons u meenemen op een onvergetelijk avontuur door de prachtige natuur van de Biesbosch.

Kijk ook eens op onze website van:

Pirates of the Biesbosch