Duurzaam bedrijfsuitje (MVO)

Het doel van een duurzaam teamuitje is om niet alleen een leuke tijd te hebben, maar ook om op een verantwoorde manier bij te dragen aan een betere wereld. De perfecte combinatie van teambuilding en duurzaamheid vind je in onderstaande maatschappelijk verantwoorde teamuitjes.

Duurzame bedrijfsuitjes

Onze duurzame bedrijfsuitjes zijn zeer geschikt als teambuilding activiteit. Het doel van een duurzaam bedrijfsuitje is om niet alleen een leuke tijd te hebben, maar ook om op een verantwoorde manier bij te dragen aan een betere wereld.

Wij doen ons best om van onze uitjes circulaire activiteiten te maken door bijvoorbeeld het hergebruiken, repareren of recyclen van onze spelmaterialen.

Teambuilding en duurzaamheid

Een teambuilding activiteit waarbij rekening wordt gehouden met de impact op mens, milieu en maatschappij.

De uitjes zijn geschikt voor teams van alle groottes en achtergronden, een leuke en ontspannen manier om samen te werken en elkaar beter te leren kennen.

People Planet Profit

Bij onze duurzame bedrijfsuitjes is rekening gehouden met de drie P’s van duurzaamheid: People, Planet en Profit. Dit betekent dat er wordt gestreefd naar een uitje dat goed is voor mensen, de planeet en het bedrijf.

Bedrijfsuitje met goed doel

Vanuit een goede vriendschap tussen Top-Uitje en de stichting Tools to Work is het MVO uitje Bouw een fiets voor Afrika ontstaan. In de werkplaats van Tools To Work in Teteringen (Breda) worden gereedschappen, machines en fietsen opgeknapt en gereviseerd. Dit wordt gedaan door deskundige vrijwilligers en met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze kwaliteitsgereedschappen worden vervolgens, op aanvraag, geleverd aan projectorganisaties in Afrika. Met Bouw een fiets voor Afrika steunen we deze stichting door middel van donaties. Wij zijn trots dat we met dit circulaire uitje een bijdrage kunnen leveren aan de stichting! Voortdurend zijn wij op zoek naar mogelijkheden om ons MVO aanbod te vergroten.

Kijk ook eens op de website van:

Bouw een Fiets voor Afrika