De Kluis op uw Bedrijf

Een spannende mobiele escape room op uw locatie!

 • Aantal personen: 4-6 per team
 • Tijdsduur: 2 uur
 • Locatie: eigen locatie

Bent u op zoek naar een escape room ervaring op een zelf gekozen locatie? Dan is De Kluis op uw Bedrijf een perfecte keuze! Elk team krijgt een eigen koffer vol met raadsels en aanwijzingen. Ze gaan de strijd met elkaar aan. Welk team weet alle raadsels als eerste op te lossen en kraakt de Kluis?

Vanaf € 12,50 per persoon

Informatie aanvragen

Inbegrepen

 • Zeker 1,5 tot 2 uur speel en puzzel plezier
 • Een bomvolle koffer vol mysterieuze raadsels
 • Een Kluis met een ingebouwde timer
 • Handleiding met alle raadsels antwoorden

Extra opties

 • Inclusief begeleiding op locatie
 • Materialen zelf ophalen in Breda

Reviews

 • Aanrader! Met 16 personen De Kluis in Huis gespeeld in 3 verschillende teams, was super om te doen!
  Michelle Wijgaart
 • We hebben hier de "kluis in huis" gehuurd. De escaperoom voor thuis. En deze was erg leuk om te doen. Echt een aanrader voor op een middag met familie of vrienden te doen! Wij wachten nu al op een nieuwe versie hiervan :-)
  Mark Nooyens

Omschrijving uitje

Spannende escape ervaring op uw locatie!

Voor jullie staat de Kluis met een timer en per team een mysterieuze zwarte koffer vol met breinbrekers en puzzels. Zodra de rode startbutton ingedrukt wordt, loopt de timer onverbiddelijk minuut na minuut richting de gevreesde nul. Raadsel na raadsel wordt opgelost, maar de tijd blijft maar doorlopen. Welk team weet binnen de tijd de code te kraken en voor de ogen van de andere teams met trots de kluis te openen?

De Kluis in Huis is te boeken voor groepen van 4 tot 120 personen. Elk team bestaat uit 4 tot 6 personen. Bij voorkeur spelen de teams tegen elkaar in dezelfde ruimte, zodat niet alleen de spanning van het spel, maar ook de druk van de andere teams voelbaar is.

Zelfstandig

Wanneer jullie het spel zelfstandig willen spelen, zorgen wij dat de materialen ruim vooraf bij jullie worden bezorgd. Naast de koffers en Kluis wordt ook een kaart meegeleverd met de instructies voor het instellen van de Kluis. Ook ontvangen jullie een map waar uitgebreid alle opdrachten en antwoorden in beschreven staan.

Begeleid

Vanaf 25 deelnemers is het ook mogelijk om De Kluis in Huis inclusief onze begeleiding te reserveren. Wij komen met alle spelmaterialen naar jullie locatie en zorgen dat alles voor aanvang van het spel klaar staat. Na het ontvangst en de speluitleg zal er met de juiste begeleiding voor gezorgd worden dat alle teams op scherp blijven. Mochten de teams te lang vastlopen op een onderdeel, zal de spelleider ze ook van tips voorzien, zodat de strijd tot het einde voelbaar is.

Hoe werkt het?

 1. Vul het aanvraag formulier in op onze website van:

  De Kluis in Huis

 2. Wij sturen vervolgens per mail de bevestiging naar u toe. Voor vragen zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar.
 3. Indien u onbegeleid speelt, wordt het pakket vijf werkdagen van te voren door ons op de post gedaan, u ontvangt tevens een retourformulier.
 4. Indien u begeleiding van ons wenst, zijn wij graag een half uur van tevoren op locatie om alles perfect voor te bereiden.
 5. Elk team heeft een eigen tafel nodig om het spel te kunnen spelen. Bij voorkeur spelen de teams tegen elkaar in dezelfde ruimte, zodat niet alleen de spanning van het spel, maar ook de druk van de andere teams voelbaar is.
 6. Met één druk op de knop start u het spel. Jullie hebben 2 uur de tijd om de codes te ontcijferen en de kluis te kraken. Gaat jullie dit lukken binnen de tijd? Vanaf 4 teams worden er meerdere kluizen geleverd, zodat er ook meer winnaars zullen zijn!

Vraag informatie aan

Reviews

 • Aanrader! Met 16 personen De Kluis in Huis gespeeld in 3 verschillende teams, was super om te doen!
  Michelle Wijgaart
 • We hebben hier de "kluis in huis" gehuurd. De escaperoom voor thuis. En deze was erg leuk om te doen. Echt een aanrader voor op een middag met familie of vrienden te doen! Wij wachten nu al op een nieuwe versie hiervan :-)
  Mark Nooyens
Bewaar als favoriet

Bekijk alle favorieten

vrijblijvende informatie aanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.