Teambuilding. Ontspanning. Prestatie.
+31 85 401 65 86 info@top-uitje.nl

Ranking your Team DIY

Teambuilding kan onverwacht zo leuk zijn! Maak het zelf mee met Ranking Your Team Do it Yourself.

  • Aantal personen: 10-100 personen
  • Tijdsduur: 2,5 uur
  • Locatie: eigen locatie

Het enige dat u hoeft te doen is het grootste presentatie talent van de afdeling vragen of hij of zij een paar uurtjes tijd heeft. Of misschien bent u zelf wel dat grote talent?! Je krijgt van ons een kant en klare ranking in een PowerPoint presentatie en uitgebreide tips & tricks voor een succesvolle en hilarische ranking.

€ 250,00 (excl. 21% BTW) gebaseerd op 10-20 personen.

Vraag offerte aanLees meer

Inbegrepen

  • Online enquête met door jullie zelf geselecteerde vragen
  • PowerPoint presentatie in style met alle resultaten
  • Presentatieboekje met Tips & Tricks
  • Schrijfmaterialen en scoreformulieren voor iedere deelnemer
  • Een originele prijs voor de winnaar
  • Verzending via Post NL

Omschrijving uitje

RYT

Teambuilding kan onverwacht zo leuk zijn! Maak het zelf mee met Ranking Your Team Do it Yourself. Het enige dat u hoeft te doen is het grootste presentatie talent van de afdeling vragen of hij of zij een paar uurtjes tijd heeft. Of misschien bent u zelf wel dat grote talent?! Je krijgt van ons een kant en klare ranking in een PowerPoint presentatie en uitgebreide tips & tricks voor een succesvolle en hilarische ranking.

Aan de hand van de meest ludieke vragen met een knipoog (welke u zelf vooraf selecteert) ranken jullie elkaar anoniem in een online enquête. De uitkomsten bespreken jullie zelf tijdens Ranking your Team. Per vraag schatten jullie in welke naam het meest genoemd is. Geen serieuze bespreking, maar wie kan op de meest scherpe, humorvolle, briljante wijze zijn/haar keuze toelichten? U zult verrast zijn hoeveel verborgen komisch talent er in uw team zit.

DIY

Je kunt 20-30 vragen selecteren uit onze uitgebreide vragen-met-een-knipoog database. Ook bestaat er de mogelijkheid tot het zelf toevoegen van vragen. Je hebt de keuze uit 1, 2 of 3 pepertjes. Hoe meer pepertjes, hoe pittiger de vragen (en mogelijk ook de antwoorden!). De gekozen vragen worden verwerkt in een enquête die elke deelnemer anoniem kan invullen. De resultaten worden verwerkt in de PowerPoint. Bij de Tips & Tricks geven we de presentator van dienst inzicht in hoe hij of zij het spel met groot succes kan presenteren. Voor deze speciale gelegenheid delen we onze ruim 10 jaar aan ranking ervaring.

 

 

Vraag offerte aan

Bewaar als favoriet

Bekijk alle favorieten

vrijblijvende offerte aanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.