Zomer uitjes

Bedrijfsuitjes in de zomer

Ontdek de leukste bedrijfsuitjes voor in de zomer! Bij TOP-uitje.nl hebben we de beste bedrijfsuitjes voor jou en je team samengesteld, zodat je gegarandeerd een onvergetelijke ervaring beleeft.

TOP-uitje organiseert al jaren en met veel plezier de meest uiteenlopende bedrijfsuitjes. Van teambuilding activiteiten tot citygames en van spelshows tot teamuitjes op het water. Met professionele begeleiding en op maat gemaakte programma’s zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsuitje perfect aansluit bij de wensen en doelen van jouw team.

Bekijk onze zomerse bedrijfsuitjes en plan samen met onze hulp de perfecte dag voor jouw team.

 

Op het water

Ontsnap aan de dagelijkse werkzaamheden en omarm de verfrissende bries van teambuilding op het water! Een bedrijfsuitje op het water is de perfecte manier om uw team te versterken en samenwerking te bevorderen.

In de stad

Verken op originele en actieve manier de mooiste steden van het land! Onze citygames worden op maat gemaakt voor elke stad in Nederland en België. 

Teambuilding activiteit - bedrijfsuitje Cardboard Car Challenge

Buiten op locatie

Op zoek naar een bedrijfsuitje op uw eigen locatie? Onderstaande originele en creatieve bedrijfsuitjes zijn zijn daarvoor zeer geschikt. Deze teambuilding activiteiten zijn zowel binnen als buiten te organiseren.

Bekijk het overzicht met alle uitjes

Bekijk al onze uitjes