Winter uitjes

Bedrijfsuitjes in de winter

Ontdek de leukste bedrijfsuitjes voor in de winter! Bij TOP-uitje.nl hebben we de beste bedrijfsuitjes voor jou en je team samengesteld, zodat je gegarandeerd een onvergetelijke ervaring beleeft.

TOP-uitje organiseert al jaren en met veel plezier de meest uiteenlopende bedrijfsuitjes. Van teambuilding activiteiten tot citygames en van spelshows tot teamuitjes op het water. Met professionele begeleiding en op maat gemaakte programma’s zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsuitje perfect aansluit bij de wensen en doelen van jouw team.

Bekijk onze bedrijfsuitjes voor in de winter en plan samen met onze hulp de perfecte dag voor jouw team.

 

Spelshows

Bij onze spelshows staat plezier maken voorop! Verwacht veel hilariteit, verrassende opdrachten en een flinke dosis interactie tussen de teams. Laat je meeslepen in het enthousiasme en de energie van onze presentatoren.

Teambuilding op locatie

Samenwerken binnen een groep, met plezier hebben als basis. Het doel van onze teambuilding activiteiten is om de deelnemers te laten samenwerken en communiceren, laat je verrassen door elkaars kwaliteiten!

Biesbosch Winter Wonderland

De Biesbosch op zijn mooist, in de stilte van de winter! Waar vrijwel alle boten op de kade staan, varen wij gewoon door. Geniet van de prachtige natuur, terwijl u er warmpjes bijzit met een kacheltje, zachte dekentjes en warme dranken. De winterse opdrachten maken dit uitje compleet en een unieke ervaring! Het koude weer laat ons niet tegenhouden om dit TOP-uitje voor u te organiseren.

Lees meer

Bekijk het overzicht met alle uitjes

Bekijk al onze uitjes